Durată estimată de folosire: 20 de ani

    Halo - Camerele / Camerele Saline au aceeaşi destinaţie ca şi Cabinele Saline, cu diferenţa majoră că asigură un spaţiu mult mărit, depăşind uzul personal sau familial, fiind concepute pentru practicarea terapiei saline a unor grupuri mari de pacienţi.
    Atmosfera Camerelor Saline este similară cu cea a Cabinelor Saline, avānd proprietăţi chimico-curative similare īnsă īn spaţii mai mari.
    Camerele Saline pot fi amenajate aproape īn orice īncăpere care corespunde unor caracteristici necesare pentru acest fel de amenajări interioare: subsoluri, pivniţe, diverse spaţii exterioare sau interioare, partere, etc.
    Pentru amenajarea Camerelor Saline sunt proiectate structuri speciale de zidire pe panouri de lemn de răşinoase, cu sisteme speciale de fixare şi protecţie, iar podeaua este prevazută a fi placată cu structură lemnoasă special concepută, peste care se realizează placarea cu dale sau cărămizi de sare.

Notă: Fiecare amenajare interioară este proiectată īn funcţie de structura clădirii şi a īncăperii, tipul pereţilor şi a podelei, posibilităţile de ventilare naturală, etc. Cantitatea de sare totală este calculată şi īn funcţie de volumul īncăperii. Proiectarea o realizează exclusiv producatorul!

    Halo-Camerele/ Camerele Saline pot avea diverse mărimi şi diverse utilităţi, cum ar fi: Camere Saline terapeutice, Camere Saline profilactice (care pot fi şi dormitoare, săli de odihnă şi recuperare, săli de lectură, etc.), Camere Saline pentru activităţi de fitness şi wellnes, Camere Saline cu destinaţie de păstrarea alimentelor, Camere Saline pentru creşterea diverselor animale, Camere Saline didactice, experimentale, etc.